DE PIZZABAKKERS ZAANDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 448 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pizzabakkers Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 21:38 Deze fout was door thuisbezorgd en niet het restaurant. 3de of 4de keer fout van thuisbezorg met de bezorgtijden, zo vervelend
19 jan 2023 om 23:09 De pizza lekker, bezorging veel te lang. Nog contact opgenomen met het restaurant, die gaven aan dat ze bestelling doorkrijgen als thuisbez een bezorger toegewezen heeft …. Thuisbez. en PB valt hier iets aan te doen? Hebben t vaker helaas bij PB.
7 jan 2023 om 20:19 Took more than an hour to deliver and the pizza were completely cold … we were used to a better quality and service with pizza Bakker
16 dec 2022 om 22:05 Heerlijke pizza en super correcte bezorger, echt een verademing. Pizza’s zijn lekker dun en daardoor koelen ze snel af (restaurant waarschuwt daar al voor en geeft tips over opwarmen, dus niet zeuren dat je niet gewaarschuwd bent).
16 dec 2022 om 21:55 Super lekker !!!
1 dec 2022 om 10:50 zoooo vies! nog nooit zo een vieze pizza gegeten de bodem leek wel zand , de tiramisu zat ook totaal geen smaak aan ! was de eerste keer maar nooit meer
30 nov 2022 om 7:41 So bad. Whenever I order they always say it will be 50 mins and it ends up being 90 mins and the pizza arrives cold.
25 nov 2022 om 20:05 Heel jammer dat het bestelde dessert, de Tiramisu, een portie was die nog niet de helft was van wat je in het restaurant zelf krijgt als je daar eet. ik heb er vaak gegeten, en het was altijd een prima portie, maar dit was echt teleurstellend!
23 nov 2022 om 19:56 Snel koud
17 nov 2022 om 19:31 Smaakvolle pizza maar ijskoud en de bezorgtijd veels te lang. Niet voor herhaling vatbaar voor dit bedrag.
14 nov 2022 om 19:38 Snelle levering maar Pizza was koud en 3 kleine blaadjes basilicum.
13 nov 2022 om 5:32 Bijzonder lekkere bodem en vegan gorgonzola. Heel vriendelijke bezorger.