DE PIZZABAKKERS ZAANDAM

DE PIZZABAKKERS ZAANDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 405 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pizzabakkers Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

1 aug 2022 om 21:46 Top top top
24 jul 2022 om 20:44 Lekkerste pizza in de omgeving oostzaan! Wij zijn vaste klant. Op tijd besteld en precies op tijd gekregen
22 jul 2022 om 21:06 Heerlijke pizza! Precies op afgesproken tijdstip bezorgd
9 jul 2022 om 11:54 Paar keer besteld. Pizza’s zijn heerlijk. Echter, iedere keer wordt er wel iets vergeten. Bij telefonisch contact zeggen ze dat dat niet kan en bieden verder geen oplossing.
7 jul 2022 om 9:49 Top, snel, super
29 jun 2022 om 20:07 Pizza was zuur
12 jun 2022 om 23:42 Duurde erg lang.. 100 min. Als dit van te voren even was aangegeven dan hadden we niet besteld. We zaten met een hongerig kind dat op een gegeven moment naar bed moest… Pizzas zijn erg lekker maar wel aan de prijzige kant
12 jun 2022 om 15:03 Erg lekker weer.
12 jun 2022 om 9:13 Really awesome pizza and it was delivered early. Very satisfied.
10 jun 2022 om 23:23 Delivered cold over an hour after the beginning of preparation was confirmed. We threw away great deal of it. Pizza Margherita is with mozzarella, not just tomato, right?
5 jun 2022 om 19:35 Lang gewacht, maar oh die bezorger door de stromende regen! Daar mocht een fooitje tegenaan. We moesten de pizza wel even oppiepen, maar heerlijk wederom!
30 mei 2022 om 23:14 Eten kwam 40 minuten te vroeg.